Το τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί πως κάνει τις κρίσεις:!!!

Το τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί πως κάνει τις κρίσεις:!!!
ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ... ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ
Το τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί πως κάνει τις κρίσεις:!!!
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του τμήματος των Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ και την κυνική ομολογία ότι κάνουν ... κρίσεις, παραδεχόμενοι ότι δεν λειτουργούν με όρους ρεβανσισμού και για το συγκεκριμένο λόγο δεν άλλαξαν τους αρχηγούς σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό.
 
Ξέχασαν όμως κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό. Τις κρίσεις, δεν τις κάνουν τα πολιτμπιρό, αλλά τα συμβούλια κρίσεων. Και τις θέσεις των αρχηγών, τις επιλέγει το ΚΥΣΕΑ. Όμως σύντροφοι, δυστυχώς επαναλαμβάνεται κι επαναβεβαιώνεται πως γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει.
 
Ακολουθεί η άστοχη ανακοίνωση που αποκαθιστά την αλήθεια, αλλά όχι σύμφωνα με την επιδίωξη του επικοινωνιακού στόχου.
 
 
Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών,σε διαδικτυακούς τόπους, το Τμήμα Σωμάτων Ασφάλειας δηλώνει τα ακόλουθα:
 
1. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την οικονομία και την κοινωνία, στα πλαίσια της οποίας πλήττονται και οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφάλειας, η διαρκής προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ των εργαζομένων σ΄αυτά, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ενότητα και την αποτελεσματικότητά τους. 
2. Σεβόμαστε την εκάστοτε πολιτική και φυσική ηγεσία, δεν λειτουργούμε με ρεβανσιστική διάθεση, όπως εξάλλου και το αποδείξαμε με την παραμονή στις θέσεις τους των Αρχηγών των Σωμάτων Ασφαλείας. Μοναδικό κριτήριο είναι η ικανότητα των Αξιωματικών να υπηρετούν τις θεσμικές τους θέσεις και όχι οι πολιτικές-κομματικές τους πεποιθήσεις. 
3. Στηρίζουμε τις όποιες καινοτόμες ιδέες που προάγουν όλα τα Σώματα καθώς και ότι διασφαλίζει τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων σ΄αυτά. 
4. Λειτουργούμε πολιτικά, προτείνοντας ιδέες και προτάσεις προς τα συνδικάτα και τις ηγεσίες των Σωμάτων Ασφάλειας και πρόθεσή μας είναι να στηρίζουμε πάντα τις προοδευτικές κινήσεις τους και να κρίνουμε κάθε τι που δε δίνει διέξοδο στα οξύτατα προβλήματα. 
5. Επιδιώκουμε τη συνεργασία με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς, γιατί θεωρούμε ότι η ύπαρξή τους διαχρονικά έχει προσφέρει λύσεις και διεξόδους, εξυπηρετώντας το σκοπό για τον οποίο υπάρχουν. 
Καλούμε τον κάθε εργαζόμενο στα Σώματα Ασφάλειας, από αυτή τη στιγμή να συμβάλλει σ΄αυτή ακριβώς τη διαδικασία, αποφεύγοντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε συναδέλφους του.Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, ώστε η νέα χρονιά να είναι χρονιά ανάτασης της κοινωνίας και των εργαζομένων στα Σώματα Ασφάλειας, για το μέλλον που όλοι οραματιζόμαστε.