Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 29/07/2015

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) μέλη της ομάδας και εξιχνιάσθηκαν πέντε (5) περιπτώσεις

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους.

Συνελήφθησαν στις 25-7-2015 το πρωί στην περιοχή του Χαϊδαρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε συνεργασία με το Τ.Α. Χαϊδαρίου, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 53χρονος υπήκοος Ουκρανίας και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας και δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 ετών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν εντός οικοπέδου στην περιοχή να αποσυναρμολογούν φορτηγό – γερανοφόρο ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο είχαν αφαιρέσει στις 22-7-2015 από την περιοχή του Ωρωπού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Χαϊδαρίου, οι συλληφθέντες, το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους. Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει πέντε (5) κλοπές Ι.Χ. φορτηγών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis