Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 25/07/2017

Μπαμπούλες ή φύλακές άγγελοι …

Όλοι μας έχουμε ακούσει, ως παιδιά, τρομακτικές ιστορίες στις οποίες πρωταγωνιστούν αστυνομικοί που απειλούν να μας κλείσουν φυλακή αν δεν είμασταν φρόνιμοι ή δεν καθαρίζαμε το δωμάτιο μας η δεν τρώγαμε όλο το πιάτο με τις θρεπτικές φακές μας.

Η ζωή όμως καθημερινά διδάσκει ότι οι μπλε στολές - παντού – φέρονται από ανθρώπους που είναι ορκισμένοι να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, να αντιμάχονται το κακό, και κυρίως να δίνουν ελπίδα όταν η θλίψη κυριαρχεί.

Η  ιστορία που θα σας πούμε είναι αληθινή και πολύ πρόσφατα μεταδόθηκε και από αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης.

Ο λόγος για τον ήρωα Αστυνομικό RalphTorres που πρωτογνώρισε την (μικρούλα τότε) Zheng σε μία πολύ δύσκολη στιγμή που πάντα θα αποτελεί επώδυνη ανάμνηση για την ίδια.

«Όλα ξεκίνησαν από μια ανάμνηση από την παιδική μου ηλικία», είπε η αστυνομικός Sally Zheng, «βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, όμως εκείνος ήταν εκεί για εμένα».

Μετά από αρκετά χρόνια κακοποίησης από τους γονείς της, η μοίρα ευτυχώς έφερε στο δρόμο της  Zheng τον Αστυνομικό Ralph Torres , ο οποίος κατανοώντας τι συνέβαινε, πλησίασε το φοβισμένο κορίτσι και το καθησύχασε λέγοντας   «όσο είμαι εγώ εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε πειράξει».

Ο Αστυνομικός έκανε όλες τις ενέργειες που προβλέπονταν, δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό αφού έδωσε στη  Zheng ακόμα και τον αριθμό του τηλεφώνου του ώστε να τον καλέσει όταν (και αν) βρεθεί σε ανάγκη.

Φαίνεται πως η στάση αυτή του Αστυνομικού, έδωσε δύναμη στην μικρή Zheng που όταν τελικά έμεινε με άλλη (ανάδοχη) οικογένεια, προσπάθησε να τον ξαναβρεί.

Δεν κατάφερε όμως να τον εντοπίσει, αφού είχε χάσει τον αριθμό του τηλεφώνου του.

Το μικρό κορίτσι  δεν ξέχασε ….

Και όχι μόνο δεν ξέχασε …

Αλλά κατάλαβε και ποιος ήταν ο σκοπός της ζωής της.

Όταν ενηλικιώθηκε, έγινε και η ίδια αστυνομικός και συνέχιζε να ψάχνει τον ένστολο «φύλακα άγγελο» της σε κάθε περιστατικό και μέσω όλων των συναδέλφων της.

Τελικά τον συνάντησε 20 χρόνια μετά. Η στιγμή ήταν μαγευτική και για τους δύο.

Ο ίδιος Ralph Torres χαρακτηριστικά είπε «Σήμερα απέκτησα άλλη μία κόρη. Θέλω να της πω ότι είμαι περήφανος για όσα έχει καταφέρει».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis