Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 07/03/2018

Ο Νίκος Μπινιώρης είναι πυροσβέστης από τη Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας και πρόσφατα με δάκρυα στα μάτια είδε την περιουσία του να εξαφανίζεται κάτω από τη γή στους Ταξιάρχες του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας. Η τεράστια καθίζηση στο έδαφος είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει ολόκληρο το στάβλο του με τα ζώα, τα σκυλιά του ενώ ακόμα και το σπίτι του βρίσκεται μόλις 5μ από το κενό. Επί 3 μέρες πρωί βράδυ πάλευε να σώσει τα ζώα του και ότι απέμεινε από το στάβλο του. Ευτυχώς ή Δυστυχώς η μόνη απώλεια ήταν ένας σκύλος στο κτήμα που δεν πρόλαβε να ελευθερώσει. 

Ο Γιάννης Πετρούτσος είναι ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας και βρέθηκε στο πλευρό του πυροσβέστη και συναδέλφου του από το ίδιο βράδυ της καταστροφής.

Παρά την κούραση, τα δάκρυα και την απογοήτευση, ο Πετρούτσος ξέρει να δίνει ελπίδες και χαμόγελα μετά από κάθε καταστροφή. Αυτή την υπέροxη στιγμή αποτύπωσε και ο φωτογραφικός φακός του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 στους Ταξιάρχες. Ένα πλατύ χαμόγελο και όλα θα πάνε καλά. Απίστευτη εικόνα!

Οι ήρωες της Πυροσβεστικής ξέρουν πως να είναι πάντα αισιόδοξοι παρά τα όσα αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis