Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:04 | 25/10/2016

Η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του Deadpool για R-Rated super hero ταινία ήταν μεγάλη και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Twenty Century Fox ανακοίνωσε αρκετά γρήγορα το sequel της, αλλά και ότι η ερχόμενη τρίτη ταινία του Wolverine με τίτλο «Logan» θα είναι και εκείνη «‘άνω των 18». Όσον αφορά όμως το Deadpool 2, τα προβλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το site «The Wrap» ο σκηνοθέτης του Deadpool, Tim Miller, αποχώρησε από το sequel λόγω διαφωνιών με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Ryan Reynolds. Η διαφωνία αφορούσε στο δημιουργικό κομμάτι και την προσέγγιση του sequel, καθώς ο Miller θέλει να εξερευνήσει περισσότερο τον χαρακτήρα Deadpool στο universe των X-Men, ενώ ο Reynolds θέλει η ταινία να κρατήσει το ίδιο κάφρικο ύφος που είχε και την έκανε τόσο πετυχημένη.

Το Deadpool 2 χάνει τον σκηνοθέτη του εξαιτίας Ryan Reynolds!

Η διαφωνία όμως των δύο συνεχίζεται περαιτέρω, καθώς ο Miller ήθελε τον ηθοποιό Kyle Chandler (Friday Night Lights, Bloodline) για τον ρόλο του Cable, κάτι στο οποίο ο Reynolds διαφώνησε κάθετα. Τα studio φυσικά πήραν το μέρος του Reynolds, που άλλωστε είναι και ο μεγάλος star της ταινίας, αναγκάζοντας έτσι τον Miller να αποχωρήσει από το project.

Το Deadpool 2 χάνει τον σκηνοθέτη του εξαιτίας Ryan Reynolds!

Το Deadpool 2 έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 12 Ιανουαρίου του 2018, αλλά μέχρι τότε θα σας ενημερώσουμε για το ποιος θα αναλάβει την καρέκλα του σκηνοθέτη!

 

 www.fomo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis