Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:34 | 02/12/2016

To "Doctor Strange" κατάφερε να χτυπήσει ένα σημαντικό ορόσημο ως ταινία της Marvel, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Iron Man στο box office και γινόμενο η πιο επιτυχημένη ταινία εισαγωγής χαρακτήρα (όχι σε ομάδα) στον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel (MCU).

Την Κυριακή που μας πέρασε, η ταινία με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch ως Sorcerer Supreme, έφτασε τα $616 εκατομμύρια σύμφωνα με το Deadline .

 

 

Δίπλα σε άλλες εισαγωγές χαρακτήρων (όχι ομάδας) του κινηματογραφικού κόσμου της Marvel, το "Doctor Strange" βρίσκεται στην πρώτη θέση. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε το "Iron Man" με $585 εκατομμύρια. Ακριβώς μετά είναι το "Ant-Man" με $520 εκατομμύρια, το "Thor" με $449 εκατομμύρια, το "Captain America: The First Avenger" με $317 εκατομμύρια και το "The Incredible Hulk" με $263 εκατομμύρια.

Παρ' όλα αυτά δεν έχει φτάσει ακόμα την πρώτη εμφάνιση των "Guardians of the Galaxy" που είχε μαζέψει $773 εκατομμύρια.

Επιπλέον, το "Doctor Strange" είναι επίσημα μια από τις πιο επιτυχημένες οικονομικά ταινίες την χρονιάς για την Βόρεια Αμερική αλλά και παγκοσμίως. Είναι επίσης η ένατη ταινία του MCU και η πέμπτη ταινία της Disney της χρονιάς, που ξεπερνά τα $600 εκατομμύρια.

gr.ign.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis