Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:35 | 16/07/2017

14 χρόνια περιμέναμε ένα sequel για το "The Incredibles" και πλέον ετοιμαζόμαστε για να υπολαύσουμε την επιστροφή της ιδιαίτερης αυτής οικογένειας του χρόνου. Και για να απαλυνθεί η ανυπομονησία μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο sequel.

Ο αρχηγός δημιουργίας της Pixar, John Lasseter επιβεβαίωσε ότι η νέα ταινία θα συνεχίζει τα γεγονότα αμέσως μετά την πρώτη. "Ξεκινάει από 'κεί που σταμάτησε η πρώτη και απλά συνεχίζει τα γεγονότα", είπε ο Lasseter σε συνέντευξη κατά τη διάρκεια του D23 Expo, τονίζοντας ότι μόνο "ένα λεπτό" θα έχει περάσει. Συνέχισε, "Ξεκινάει με τον Underminer. Και ξέρετε στο τέλος της ταινίας που εμφανίζεται και βλέπουμε την οικογένεια ντυμένοι υπερήρωες, εε από εκεί ξεκινά η ταινία".

Επίσης είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για μια πρώτη σκηνή απ' την επερχόμενη ταινία όπου ο Bob μαθαίνει για τις δυνάμεις του μωρού τους Jack Jack. Ο μικρός βλέπει στην αυλή τους ένα ρακούν να κλέβει τα σκουπίδια και αρχίζει να προσπαθεί να το διώξει χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του, περνώντας μέσα από αντικείμενα, μετακινώντας τα και χρησιμοποιώντας λέιζερ. Με το θόρυβο καταφέρνει να ξυπνήσει το μπαμπά του, οποίος συνηδοτοποιεί τι έγινε, το τραβάει απ' το ρακούν και ο Jack Jack πολλαπλασιάζεται, κάνοντας τον Bob να αναφωνήσει "Έχεις δυνάμεις! Μπορείς να πολλαπλασιάζεται όπως τα κουνέλια".

Η σκηνή είναι δια χειρός του σεναριογράφου καθώς και σκηνοθέτη Brad Bird, ο οποίος εξήγησε ότι η σκηνή είναι στάδιο εξέλιξης και μπορεί να διεφέρει τελικώς.

Ο Lasseter είπε ότι "ένα απ' τα ιδιαίτερα στοιχεία των Incredibles είναι ότι είναι μια οικογενειακή ιστορία σε ένα κόσμο υπερηρώων. Αυτό είναι το θέμα της", είπε. "Μας αρέσει να κοιτάμε τις ζωές μας και να βλέπουμε τι συμβαίνει και να βρίσκουμε θέματα που αντιχούν με το κοινό".

Επιπλέον, μάθαμε ότι το cast της αρχικής ταινίας θα επιστρέψει για το sequel εκτός του χαρακτήρα του Dash, για τον οποίο έγινε recast διότι δεν ήθελαν ξαφνικά να έχει μια βαθιά φωνή αλλά τη χροιά ενός δεκάχρονου παιδιού. Επιστρέφουν οι Craig T. Nelson ως Bob (Mr. Incredible), Holly Hunter ως Helen (Mrs. Incredible), Sarah Vowell ως Violet, Samuel L. Jackson ως Lucius (Frozone) και Brad Bird ως Edna Mode. Τον ρόλο του Dash αναλαμβάνει ο Huck Milner.

H ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου 2018 (ΗΠΑ).

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis