Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 01/08/2016

Εκκληση για νέες επιθέσεις κατά χριστιανικών εκκλησιών, απευθύνει το ισλαμικό κράτος μέσα από το περιοδικό του Dabiq, στο οποίο εκθειάζεται το έργο των δραστών των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Ορλάντο, τη Νίκαια, τη Βαυαρία και στη Νορμανδία, όπου θύμα ήταν ο 84χρονος ιερέας Ζακ Αμέλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπό τον τίτλο «Σπάστε το σταυρό», το 15ο τεύχος του περιοδικού των τζιχαντιστών καλεί, μάλιστα, τους «κρυμμένους στρατιώτες» στη Δύση να επιτεθούν «χωρίς καθυστέρηση» και εξαπολύει επίθεση στην ιουδαϊκή αλλά και την χριστιανική θρησκεία την οποία μάλιστα αποκαλεί «παγανιστική». 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Οι προσκυνητές του σταυρού και οι παγανιστές της Δύσης θα πρέπει να εξετάσουν τους λόγους πίσω από την εχθρότητα που τρέφουν οι μουσουλμάνοι κατά των Δυτικών και να μετανοήσουν εγκαταλείποντας τον χριστιανισμό, αποδεχόμενοι το Ισλάμ», αναφέρει το περιοδικό και κατηγορεί τον Πάπα Φραγκίσκο ότι κρύβεται πίσω από το «παραπλανητικό πέπλο της καλής θέλησης» προς τους μουσουλμάνους.

Οι συντάκτες τονίζουν πως οι Χριστιανοί έχουν δύο επιλογές, είτε να παραμείνουν προσκολημμένοι στην «πολυτέλεια αυτής της ζωής, απορρίπτοντας την αλήθεια», είτε να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την προειδοποίηση του Αλλάχ ότι η «ζωή δεν είναι εγγυημένη».

Σε μια από της φωτογραφίες που δημοσιεύουν εικονίζεται ο Πάπας Φραγκίσκος μαζί με τον μεγάλο ιμάμη της Αιγύπτου τον Ahmed Muhammad Ahmed el-Tayeb, τον οποίο αποκαλούν αποστάτη». 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε μια σαφή ένδειξη ότι η Αίγυπτος θα μπει στο στόχαστρο του ISIS εμφανίζεται στο περιοδικό και μια φωτογραφία του Πατριάρχη Θεόδωρου της Κοπτικής Εκκλησίας τον οποίο κατηγορούν ότι έχει κηρύξει τον πόλεμο στο Ισλάμ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο ίδιο τεύχος υπάρχει και μια φωτογραφία του Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου, αν και στην λεζάντα γίνεται λόγος για τον... Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Ηράκλειο: «Ο Ηράκλειος και άλλοι χριστιανοί ηγέτες είανι υπεύθυνοι για την παραπλάνηση των λαών τους»

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis