Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:28 | 18/07/2015

Λένε ότι μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον πυροσβέστη που με κίνδυνο της ζωής του παλεύει με τις φλόγες στον Καρέα.

 

Η έκφραση του προσώπου του στην προσπάθεια του να σβήσει τη φωτιά είναι συγκλονιστική. Δικαιολογημένα, λοιπόν, η φωτογραφία του έγινε viral στα social media και αντικείμενο εκατοντάδων θετικών σχολίων. Πρόκειται για έναν ήρωα, που προκαλεί συγκίνηση και περηφάνια σε κάθε Έλληνα με την αυταπάρνηση, την τόλμη, την ανδρεία και το ζήλο που επιδεικνύει. Αυτό βέβαια ισχύει για όλους τους συναδέλφους του που ρίχνονται καθημερινά στις μάχες με τις φλόγες.

http://www.trelokouneli.gr/

 

Μέσα απο αυτό το άρθρο κι αυτή την εικόνα το Policenet παίρνει την αφορμή να δώσει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους πυροσβέστες που χθες όλη μέρα έδωσαν μάχη με τις φλόγες σε τόσα διαφορετικά πύρινα μέτωπα ταυτόχρονα, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, με σκοπό να σώσουν τα δάση και τις περιουσίες των ανθρώπων. Όλοι οι πυροσβέστες ήταν, είναι και θα είναι ήρωες στις καρδιές όλων μας. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη πολλές φωτιές, πολλά τέρατα..

 

 
 
 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis