Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:24 | 10/11/2018

O Adam Driver κάνει tease σε πρόσφατη συνέντευξή του

Απέχουμε πολλούς μήνες ακόμη από το να δούμε έστω ένα poster για το Episode IX, όμως τα μικρά teasers από την παραγωγή της τελευταίας Star Wars ταινίας με επίκεντρο τους Skywalkers, δεν λείπουν. Ο Adam Driver φρόντισε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Vulture να ανεβάσει τη θερμοκρασία του hype για τον Kylo Ren, τον μεγάλο κακό της τριλογίας. 

[custom:google-ads]

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι είναι το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που βρίσκει όσο υποδύεται τον Kylo και ενώ ειδάλλως θα ήταν μια αθώα ερώτηση με μια απλή απάντηση για τον ηθοποιό, ο Driver απάντησε αινιγματικά:

Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το απαντήσω γιατί δουλεύουμε πάνω σε κάτι ιδιαίτερο με αυτόν τον χαρακτήρα. Δεν θέλω να προδώσω κάτι από τώρα.

Τι είναι αυτό που έχει ετοιμάσει ο J.J. Abrams για τον χαρακτήρα του Ben Solo, τον τελευταίο εν ζωή απόγονο των Skywalkers; Τα μυστικά του Episode 9 έχουν κρατηθεί για καλό όλων...κρυφά χωρίς να διαρρεύσει κάτι τρανταχτό, αφήνοντας προς το παρόν σχεδόν όλες τις θεωρίες ανοιχτές.

 

Άλλωστε το ίδιο το The Last Jedi φρόντισε να αφήσει ανοιχτό το δρόμο για το πως θα κλείσει οριστικά η sequel τριλογία. Το πιο πιθανό είναι κάποια στοιχεία να δοθούν στο επερχόμενο Star Wars Celebration 2019 τον Απρίλιο, όπου και αναμένεται να πέσει το πρώτο trailer, όπως έχει δείξει η ιστορία. 

Το Star Wars: Episode IX είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Πηγή:  unboxholics.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis