Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:02 | 07/11/2014

Ακριβώς 22 χρόνια μετά, την πρώτη εμφάνιση στις κινηματογραφικές αίθουσες μιας πολύ στενής κι αγαπημένης φιλίας, μιας παρέας παιχνιδιών, με την οποία μεγάλωσαν γενιές παιδιών ανά τον κόσμο, η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε. Κι όπως ανακοίνωσε η Walt Disney, ο κόσμος μπορεί να αρχίσει να ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα καινούριο Toy Story!

Οι ιστορίες που ξεκίνησαν από τη στενή φιλία ενός κάου μποϊ κι ενός αστροναύτη στο δωμάτιο παιχνιδιών ενός πιτσιρικά (με μουσικό σύνθημα στα ελληνικά "Εγώ κι εσύ μαζί" -με τη φωνή των Τζίμη Πανούση, Αλκίνοου Ιωαννίδη) θα συνεχιστούν με μια νέα ταινία, που θα είναι έτοιμη να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2017. Η τέταρτη ταινία της σειράς, θα έχει τον ίδιο σκηνοθέτη με τις δύο πρώτες, Τζον Λέιστερ.

Δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί αν στο καινούριο φιλμ θα πάρουν ξανά τους πρώτους ρόλους οι Τομ Χανκς -καουμπόι Γούντι- και ο Τιμ Αλεν -αστροναύτης Μπαζ Λάιτγιαρ- αν και θεωρείται... αδιανόητο το Toy Story χωρίς αυτούς.

Και οι δύο, άλλωστε, συμμετέχουν στην τηλεοπτική Χριστουγεννιάτικη επάνοδο του Toy Story στις 2 Δεκεμβρίου στο ABC για ένα holiday special με τίτλο Toy Story That Time Forgot.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis