Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:52 | 07/03/2015

Μετά το υπέροχο φινάλε του «Toy Story 3», τι θα μπορούσε να προσθέσει η Pixar στην ιστορία του Γούντι, του Μπαζ κι όλων των πιο αξέχαστων ηρώων της; Τίποτα. Μπορεί μόνο να τους οδηγήσει σε… μια διαφορετική κατεύθυνση κι αυτό σκοπεύει να κάνει, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Disney, Τζιμ Μόρις, στο DisneyLatino. «Η τρίτη ταινία τελείωσε με θαυμάσιο τρόπο κι ολοκλήρωσε την τριλογία,» είπε ο Μόρις.

«Αυτή, η νέα ταινία, νομίζω ότι δε θ’ αποτελεί μέρος της τριλογίας. Είναι μια ξεχωριστή ιστορία που, με τη σειρά της, δεν ξέρω αν θα έχει συνέχεια. Δεν πρέπει ποτέ κανείς να ξεκινά ένα πρότζεκτ έχοντας στο μυαλό του αν θα υπάρξουν συνέχειες.»

Πάντως, το «Toy Story 4», που θα σκηνοθετήσει και πάλι ο Τζον Λάσετερ, θα είναι κάτι πραγματικά διαφορετικό που θ’ απευθύνεται όχι μόνο στα παιδιά, αλλά και σ’ όσους ήταν παιδιά όταν είδαν το πρώτο «Toy Story» πριν είκοσι χρόνια, το 1995 και τώρα πατούν καλά στα ενήλικα χρόνια τους.

«Χρονικά η ταινία θ’ αποτελεί συνέχεια του “Toy Story 3”,» συμπλήρωσε ο Μόρις, «αλλά θα είναι μια ερωτική ιστορία. Θα είναι μια ρομαντική κομεντί. Δε θα δίνει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις των ηρώων με τα παιδιά. Νομίζω ότι θα είναι πραγματικά μια πολύ καλή ταινία.»

Το ίδιο νομίζουμε κι εμείς, αν κι αναρωτιόμαστε ανάμεσα σε ποιους ήρωες θα γεννηθεί το ρομάντζο. Θα είναι κάτι τόσο αναμενόμενο όσο, για παράδειγμα, η ιστορία του Μπαζ με την Τζέσι, ή κάτι καινούριο και πιο πρωτότυπο; Θα το μάθουμε λίγο πριν την έξοδο του «Toy Story 4» στις 16 Ιουνίου του 2017 (ναι, υπάρχει ήδη ημερομηνία), αλλά ο Τζον Λάσετερ χαρακτήρισε τη νέα ιστορία «ακαταμάχητη»!

Πηγή: Flix.gr, http://news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis