Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:34 | 19/06/2018

Ένας αστυνομικός της πολιτείας της Ιντιάνα στις ΗΠΑ που ανάρτησε στο Twitter φωτογραφία ενός οχήματος που ο ίδιος σταμάτησε, επειδή η οδηγός του πήγαινε πολύ αργά στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος από την ευρεία επιδοκιμασία που έτυχε στα social media μετά τη δημοσίευση που έκανε.

Όπως αναφέρει το Associated Press, ο αρχιφύλακας Stephen Wheeles σταμάτησε τη συγκεκριμένη οδηγό το Σάββατο στον πολιτειακό αυτοκινητόδρομο I-65 περίπου 56 χιλιόμετρα (35 μίλια) νότια από την Ιντιανάπολη αφού γύρω στα 20 αυτοκίνητα είχαν επιβραδύνει επικίνδυνα από πίσω της. Ο αστυνομικός τόνισε ότι η οδηγός έτρεχε με λιγότερα από 70 μίλια την ώρα, που είναι και το κατώτατο όριο.

[custom:google-ads]

Ο νόμος της πολιτείας Ιντιάνα, ο επονομαζόμενος και «αργοκίνητος νόμος», ισχύει από το 2015 και απαιτεί από τους οδηγούς που ταξιδεύουν με ανάλογες ταχύτητες να μετακινούνται στη δεξιά λωρίδα, ούτως ώστε να επιτρέπουν την ομαλή κυκλοφορία των πιο γρήγορων αυτοκινήτων.

«Κατευθυνόμουν νότια οδηγώντας στον I-65 και παρατήρησα ότι υπήρχε μία ουρά από αυτοκίνητα στην αριστερή λωρίδα που πήγαιναν κάπως σιγά. Έδωσα την ευκαιρία στην οδηγό που δημιουργούσε την ουρά να μετακινηθεί στη δεξιά λωρίδα, αλλά εκείνη δεν το έκανε. Χρησιμοποίησα την ευκαιρία για να την εκπαιδεύσω μαθαίνοντάς της τον νόμο», δήλωσε ο αστυνομικός σε μέσα ενημέρωσης.

Σχόλια όπως «αυτός ο τύπος είναι ο ήρωάς μου», «πρέπει να πάρει Νόμπελ» ή «να πάρει μετάθεση στη δική μου πολιτεία» έκαναν την εμφάνισή τους στα social media. Το μήνυμα του αστυνομικού έλαβε δεκάδες χιλιάδες likes και retweets.

pic

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis