Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 01/08/2017

Από την ημέρα που προβλήθηκε το trailer για την 8η σεζόν του Walking Dead στην Comic Con η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από τα πλάνα που είδαμε στο τέλος του βίντεο. Τον Ρικ ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι, εμφανώς γερασμένο και με ένα μπαστούνι στο πλάι.

Σας γράψαμε αναλυτικά για το storyline του κόμικ που κατά 99% αναφέρεται η συγκεκριμένη σκηνή, αλλά επειδή αυτό έρχεται μετά τον πόλεμο με τον Νίγκαν, περιμέναμε ότι θα δούμε τι παίζει προς το τέλος της σεζόν.

Μιλώντας όμως σε πάνελ της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης το Σάββατο, ο δημιουργός του κόμικ και παραγωγός της σειράς, Ρόμπερτ Κιρκμαν, τόνισε ότι οι εξηγήσεις θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα.

«Αυτό είναι ένα στοιχείο που βάλαμε επίτηδες στο trailer και ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να αναρωτιέται πως κολλάει με την ιστορία και τι είναι. Οι φαν των κόμικ ξέρουν που θα έμπαινε μία τέτοια σκηνή αλλά ξέρουν επίσης ότι δεν είναι ακόμα η ώρα της, έτσι υπάρχει ένα μυστήριο. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρετε τις εξηγήσεις σας από το πρώτο επεισόδιο».

Από τα όσα λέει ο Κίρκμαν μας έρχεται στο μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει μία παράλληλη παρουσίαση των δύο timeline. Στο ένα δηλαδή να βλέπουμε την εξέλιξη του πολέμου με τον Νίγκαν και στο άλλο το μετά. Θα περιμένουμε μέχρι τις 22 Οκτωβρίου για να μάθουμε.

ΠΗΓΗ http://roxx.gr

subztv.club

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis