Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:54 | 24/06/2016

Ο Τζόναθαν Γκροφ έπλασε ίσως έναν από τους πιο πολυσχιδείς γκέι χαρακτήρες στη σύγχρονη τηλεόραση, με τον Άντριου Χέιγκ (του «Weekend» και μετέπειτα του «45 Χρόνια») να ηγείται του τιμονιού τόσο της σκηνοθεσίας όσο και του σεναρίου του Looking, μιας σειράς που πέρασε τόσο ήπια και αόρατα από το τηλεοπτικό τοπίο της περασμένης χρονιάς και έρχεται αυτό το καλοκαίρι για να κλείσει τον κύκλο των περιπετειών του συνεσταλμένου Πάτρικ.

Ο Πάτρικ περιφέρει την ήσυχη ζωή του στο Σαν Φρανσίσκο παρέα με τον Ντομ και τον Αγκουστίν, σε μια πόλη που μοιάζει να καταπίνει και να ξερνάει επιθυμίες, ελπίδες, φαντασιώσεις, έρωτες και ανάγκες. Κάπου εκεί ανάμεσα ο Πάτρικ θα αναζητήσει τον έρωτα στο πρόσωπο του Ρίτσι. Και αυτή η αναζήτηση θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει την ζωή του.


Το τρέιλερ της ταινίας Looking

Μάλλον αποποιημένος από την ανάγκη να κάνει μια γκέι κόπια του Sex and the City, ο Άντριου Χέιγκ κοίταξε με αγάπη τους ήρωές του και έψαξε μαζί του "τι είναι αυτό που το λένε αγάπη" ακόμα και στα πιο σκοτεινά και καπνισμένα σοκάκια της πόλης των Αγγέλων. 

Με γρήγορα αποπροσανατολισμένους ρυθμούς και με ένα κινηματογραφικό μοντάζ, τα επεισόδια του Looking δημιούργησαν έναν ιστό καμωμένο από ενδιαφέρον για καλή τηλεόραση υπό το πρίσμα μιας δυνατής φιλίας που μετράει χιλιόμετρα σε μια ανισόπεδη γέφυρα που ενώνει παλιούς με καινούργιους εαυτούς.

Όλες οι ιστορίες ενώνονται σε αυτή τη ταινία (που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου) που θα είναι και το τελευταίο δείγμα του Looking, όταν ο Πάτρικ επιστρέφει στην πόλη για έναν γάμο. Περισσότερα στη μικρή οθόνη, εκεί όπου ίσως είναι καλύτερο να επιστρέφουν ως ταινίες οι τηλεοπτικές σειρές παρά να ανοίγονται στο σινεμά, χάνοντας την αίγλη τους (βλ. Sex and the City, Charlie's Angels).

www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis