Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 26/09/2015

Έγιναν παγκοσμίως γνωστά το 2010 από μια φινλανδική εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών, και ανέβασαν τις μετοχές τους μέσα στα επόμενα χρόνια.Εμπνευσμένο κυρίως από ένα σχέδιο πουλιών χωρίς φτερά, το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά μονάχα για το λογισμικό της εταιρείας Apple και αργότερα διαδόθηκε και στα android. Από τότε περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίγραφα κατέβηκαν στα κινητά εφήβων και μη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης χρησιμοποιεί μια σφεντόνα για να εκτοξεύσει πουλιά σε γουρούνια, τα οποία είναι στερεωμένα πάνω ή μέσα σε ποικίλες κατασκευές, με σκοπό να τα εξολοθρεύσει όλα. Όσο ο παίκτης ανεβαίνει επίπεδο, νέα είδη πουλιών γίνονται διαθέσιμα, κάποια με ιδιαίτερες ικανότητες οι οποίες ενεργοποιούνται από τον παίκτη.


Το τρέιλερ του «Angry Birds»

Το πρώτο μισό του 2014, οι πωλήσεις του παιχνιδιού έπεσαν κατα 65 %, και φέτος αυτός είναι ο πιο προσοδοφόρος τρόπος για να έρθουν ξανά στην επικαιρότητα.

Ο λόγος για τα «Angry Birds», που βρήκε τον δρόμο για το πρώτο του κινηματογραφικό κεφάλαιο, με τον Τζέισον Σουντέικις και τον Μπιλ Χάντερ στις πρωταγωνιστικές φωνές.

Το πρώτο τρέιλερ μαρτυρά μια ευγενική fun προσπάθεια, που ελπίζει να βρει φανατικούς ακολούθους μιας νέας σειράς ταινιών.

http://www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis