Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 18/12/2018
Δύο αστυνομικοί του Σικάγου έχασαν τη ζωή τους αφού χτυπήθηκαν από ένα τρένο, ενώ κυνηγούσαν έναν ύποπτο.
 
Ο Eduardo Marmolejo, 37 ετών, και ο Conrad Gary, 31 ετών, κλήθηκαν να ερευνήσουν ένα περιστατικό πυροβολισμών στη μακρινή νότια πλευρά της πόλης το βράδυ της Δευτέρας.

[custom:google-ads]

Έψαχναν ένα άτομο που είχε κατευθυνθεί προς τις σιδηροδρομικές γραμμές και ενώ έψαχναν την περιοχή λίγο μετά τις 6μμ, πέρασε ένα τρένο, χτυπώντας τους δύο αξιωματικούς, είπε η αστυνομία.
 
"Δεν υπήρχε στάση σε αυτό το σημείο, οπότε το τρένο πιθανότατα θα πήγαινε με 60 έως 70 μίλια την ώρα", δήλωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας, Eddie Johnson.
 
 
Ο ύποπτος τελικά συνελήφθη και του πήραν το όπλο, είπε.
 
"Επισημαίνω και πάλι πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η δουλειά. Συχνά λέω ότι το πιο επικίνδυνο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας αστυνομικός είναι να πάρει ένα όπλο από ένα ένοπλο άτομο", δήλωσε ο κ. Johnson.
 
[custom:google-ads]
 
Ο κ. Gary προσχώρησε στο σώμα πριν από 18 μήνες και ο κ. Marmolejo προσχώρησε πριν από δυόμισι χρόνια. Και οι δύο άνδρες είχαν νέες οικογένειες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικαστική προστασία πέτυχε δανειολήπτρια με 10 δάνεια

"Δεν υπάρχουν λέξεις που να εκφράζουν τη θλίψη και την αίσθηση της απώλειας", δήλωσε ο δήμαρχος του Σικάγου Ραμ Εμανουήλ.
 
Το τρένο που έπληξε τους αξιωματικούς λειτουργούσε από σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει τη βόρεια Ιντιάνα και το Σικάγο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ.
 
Το 2002, ο αστυνομικός του Σικάγο Μπέντζαμιν Πέρεζ είχε επίσης χτυπηθεί θανάσιμα από τρένο, ενώ πραγματοποιούσε τη βάρδια του στη δυτική περιοχή της πόλης.
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis