Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:56 | 03/02/2017

«Διάνα έπεσαν» οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που σταμάτησαν στο Βόλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Αλβανοί για να το ελέγξουν. Και οι τρεις είχαν πλαστές ταυτότητες, ο ένας είχε και ναρκωτικά, ενώ ένας ακόμη ήταν καταζητούμενος ληστής και παρ’ ολίγον δολοφόνος!

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 33, 37 και 45 χρόνων συνελήφθησαν κατ’ αρχήν για τα πλαστά δελτία ταυτότητας που έδειξαν στους αστυνομικούς. 

Κατά την σωματική έρευνα που τους έγινε, βρέθηκαν πάνω στον 33χρονο μικροποσότητες υγρής μεθαδόνης και ηρωίνης οι οποίες κατασχέθηκαν και όλοι μαζί προσήχθησαν στην Ασφάλεια Βόλου για προανάκριση.

Εκεί προέκυψε ότι ο 37χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα και ότι σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και ληστεία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 15 ετών! 

Οι τρεις αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και πλαστογραφία και κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Ο 45χρονος φυγόποινος πήρε ήδη τον δρόμο για τις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis