Τρία χρόνια πέρασαν από το θάνατο του Αστυνομικού Διευθυντή, Θρύλου των ΜΑΤ, Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!
Τρία χρόνια πέρασαν από το θάνατο του Αστυνομικού Διευθυντή, Θρύλου των ΜΑΤ, Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου

Τρία χρόνια πέρασαν  από τον ξαφνικό θάνατο του  Αστυνομικού Διευθυντή Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου.

O θάνατός του  από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο, αιφνιδίασε και προκάλεσε θλίψη σε όσους γνώρισαν τον Αξιωματικό της ΕΛΑΣ και συνυπηρέτησαν μαζί του.

Θυμίζουμε ορισμένα από τα μηνύματα που μας είχαν στείλει την ήμερα του θανάτου του, από τα οποία ξεκάθαρα φαίνεται το μέγεθος του σεβασμού που είχε καταφέρει να κερδίσει (για πάντα) ο Δαρείος από τους συναδέλφους του

« Αγαπητό policenet, σήμερα έφυγε ένας από τους ελάχιστους ικανούς Αξιωματικούς του Σώματος, πολύ κρίμα για την ΕΛ.ΑΣ., πολύ κρίμα για την πατρίδας μας, πολύ κρίμα για την οικογένεια του»

«Υπηρέτησα στη διμοιρία του. Καλό σου ταξίδι αρβυλομούρη. Ήσουν πάντα λεβένταρος»

«O θεός χρειαζόταν Διμοιρίτη και μετέθεσε τον καλύτερο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.. Καλή αντάμωση Δαρείε»

«Κάποτε τα έβαλε μόνος του με αρκετούς αλήτες που τόλμησαν να πειράξουν μία έγκυο γυναίκα σε συρμό του μετρό. Ήταν αξιωματικός με όλη τη σημασία της λέξεως»

«Policenet, o Δαρείος ήταν ο μοναδικός Αξιωματικός που σε έκανε να αισθανθείς αληθινός αστυνομικός. Συλλυπητήρια στην οικογένεια»

«Καλό ταξίδι Διευθυντα. Τιμή μου να υπηρετήσω μαζί σου»

****

«Θα πω μια ιστορία .. κάποτε ήμουν μέτρα με τον ΑΓΓΕΛΟ στην ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ με την μικρή μας ομάδα. Υπηρετούσαμε μαζί κάπου ξεχασμένοι απο θεό και υπηρεσία… Οι διαδηλωτές έκαναν κυκλωτική κίνηση απέφυγαν τα ΜΑΤ και ήρθαν προς τα πάνω μας. Μπήκαμε σε μια γραμμή ο ένας δίπλα στον άλλον και με μια κίνηση βγήκε μπροστά και τους είπε… Είμαι ο αστυνόμος ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΡΕΙΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.. αν περάσετε αυτή την γραμμή θα έχετε να κάνετε μαζί μας … χωρίς αλλά λόγια.Και τέλος… Καλό ταξίδι φιλε»…. Θ.Μ

****

«Του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται»!!! Α.Π

****

Α.Δ.Λ