Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:39 | 18/11/2017

Ο υπάλληλος τελικά συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, καθώς φαίνεται πως δήλωσε ψευδώς ότι έπεσε θύμα ληστείας. Ο συλληφθείς κατήγγειλε ότι δύο άγνωστοι δράστες, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και σωματικής βίας, του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, ο 42χρονος Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση.

[custom:google-ads]

Ο 42χρονος κατήγγειλε ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι χθες το μεσημέρι δύο άγνωστα άτομα μπήκαν στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που εργάζεται και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και σωματικής βίας, πήραν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος δήλωσε ψευδώς τη ληστεία σε βάρος του προκειμένου να αποκρύψει τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με την απώλεια του προαναφερόμενου χρηματικού ποσού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis