Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:40 | 23/02/2015

 

Εκτός από την ηρωίνη, διακινούσε και ναρκωτικά χάπια το κύκλωμα στο οποίο ήταν μπλεγμένος ο 37χρονος υπαρχιφύλακας που υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, όπως αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψή του μαζί με δυο συνεργούς του.
 

Στο σπίτι του 54χρονου που συνελήφθη μαζί με τον αστυνομικό και έναν 41χρονο, βρέθηκαν 200 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη συνταγή γιατρού και 800 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση και κατασχέθηκαν. Οι τρεις τους είχαν εντοπιστεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Καρδίτσα έχοντας μαζί τους ηρωίνη βάρους 113,2 γραμμαρίων.

Ο αστυνομικός, που είχε κατηγορηθεί και παλιότερα για διακίνηση ηρωίνης αλλά αθωώθηκε από το δικαστήριο, τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που τους άσκησε δίωξη για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο υπαρχιφύλακας βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και ένα κυνηγετικό μαχαίρι.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis