Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:56 | 24/12/2015

Εβδομήντα δύο άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.
 
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 852 άτομα και 577 οχήματα, ενώ οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ληστεία, ναρκωτικά, παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
 
Επιπλέον, εξιχνιάστηκε, από την Ασφάλεια Ναυπλίου μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι, που είχε σημειωθεί στις 17 Δεκεμβρίου και για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου Αλβανού.
 
Ακόμη, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν, συνολικά, 313 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τρεις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και μία παράβαση για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης στην Κορινθία.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

http://www.e-typos.com/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis