Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 11/01/2019

Λάβαμε την ακόλουθη επιστολή: "Η θετική αντιμετώπιση των τριτέκνων και πολυτέκνων αστυνομικών από το συμβούλιο Μεταθέσεων με την αξιέπαινη και ανθρώπινη προσέγγιση του  κ. Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., από τον Σεπτέμβριο έως τώρα, οδήγησε την πλειοψηφία αυτών, μετά από μια αναίτια ταλαιπωρία 2 ετών, στην μετάθεσή τους στον τόπο συμφερόντων τους ακόμα και σε νομούς χωρίς κενές οργανικές θέσεις , σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

[custom:google-ads]

 
Πλέον προσμένουν της ανωτέρω θετικής αντιμετώπισης ομοίως και οι τελευταίοι τρίτεκνοι (Πιερίας, Λάρισας, Τρικάλων)  από το Συμβούλιο Μεταθέσεων που συνεδριάζει και τον κ. Αρχηγό, ως προς στην μετάθεση τους, όπως ορίζουν οι διατάξεις  του άρθρου 12 του Π.Δ. 100/2003 ως τροποποιήθηκε το 2016 όπως έγινε και στους άλλους νομούς.

Στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής  Διοίκησης  θεωρούμε ότι το Αρχηγείο μας οφείλει να στηρίξει όλους τους τριτέκνους, χωρίς εξαιρέσεις, όπως το ίδιο το Σύνταγμα τους προστατεύει  και όχι να αναμένει δικαστικές αποφάσεις  και αγωγές, ως προς το αναφερόμενο  θέμα, που θα έπρεπε αυτονόητα να θεωρείται  ως πάγιο κοινωνικό  προνόμιο  τους.

Εξαιτίας  της  χρονικής  καθυστέρησης της αποκατάστασης της ανωτέρω κοινωνικής αδικίας,  όλες οι τρίτεκνες οικογένειες εξακολουθούν να βιώνουν το άγχος της μελλοντικής μεταθέσεως  τους , με ότι αυτό έχει ως επακόλουθο.

Κα Υπουργέ (Τρίτεκνη), κα Υφυπουργέ, κ. Αρχηγέ, ως πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος αναμένουμε την συμβολή σας στην επίλυση του καθόλα νόμιμα και δικαίου αιτήματός  μας.

[custom:google-ads]

Στην ίδια κατεύθυνση καλούμε να συμβάλουν ειλικρινώς και εμπράκτως και οι κ. πρόεδροι της ΠΟΑΣΥ και ΣΕΦΕΑΑ  καθώς και οι εκπρόσωποι που θα λάβουν μέρος στο Συμβούλιο  Μεταθέσεων."

Πηγή:  bloko.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα δικαιώματα που έχει ο κάθε Αστυνομικός - Ανάλυση με απλό και κατανοητό τρόπο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis