Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 17/01/2018

Η Rylee Marie Dodge ήταν στο σπίτι με τη γιαγιά της όταν της επιτέθηκε το πιτ μπουλ την Κυριακή. Ο πατέρας της 3χρονης Jason Dodge είχε φύγει από το σπίτι για να επισκεφθεί τον αδερφό του όταν τον πήρε σε έντρομη κατάσταση η μητέρα του.

Οι μόνες λέξεις που άκουσε ήταν «σκύλος» και «κόρη» πριν αρχίσει την κούρσα για το σπίτι. Όταν γύρισε βρήκε τη μητέρα του να προσπαθεί να σώσει το κοριτσάκι του από το στόμα του πιτ μπουλ.

[custom:google-ads]

Από την επίθεση τραυματίστηκε και η μητέρα του Jason Dodge που δεν κατάφερε να σώσει την εγγονούλα της.

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τη σώσουν και υπέκυψε στα τραύματά του. Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε το πιτ μπουλ στο ακίνητο.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα

«Πήρα τη Rylee στα χέρια, έτρεξα και την έβαλα στο φορτηγό. Έτρεξα στο νοσοκομείο και την πήραν οι γιατροί» είπε ο πατέρας που είχε αγοράσει το πιτ μπουλ πριν από πέντε μέρες.

«Ήμουν πολύ προσεκτικός γιατί δεν φέρνω τυχαία σκυλιά στο σπίτι μου. Πήγα τον γιο μου και δεν του επιτέθηκε. Τον αγάπησε. Τον άφησε να τον αγκαλιάσει και τον έγλειψε στο πρόσωπο».

Ο συντετριμμένος πατέρας ανέβασε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο facebook για την κορούλα του. «Λυπάμαι πολύ που σου συνέβη αυτό μωράκι μου. Ξέρω ότι σου υποσχέθηκα να μην αφήσω ποτέ τίποτα να σου συμβεί και απέτυχα. Θα σε αγαπώ για πάντα στο υπόσχομαι».

Πηγή: newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis