Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 25/05/2017

«Συμπτώσεις» αυτοκτονιών βλέπουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας πίσω από τους δύο άνδρες που βρέθηκαν νεκροί με χρονική διαφορά περίπου 3 ωρών, απανθρακωμένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους, σε Κερατσίνι και Καβούρι. Από την νεκροψία δεν έχουν προκύψει στοιχεία ή ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις υποθέσεις αναμένουν και τις νεκροτομές προκειμένου να πιστοποιήσουν πλήρως την εκτίμησή τους, και να γίνει και επίσημα με την μέθοδο DNA η ταυτοποίηση στοιχείων των νεκρών.

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν η πυροσβεστική στις 02:30 και στις 05:30 δέχθηκε κλήσεις για φωτιές σε οχήματα, στο εσωτερικό των οποίων μετά την κατάσβεση, εντοπίστηκαν οι απανθρακωμένοι σοροί δύο ατόμων.

Στην πρώτη περίπτωση σε παράδρομο στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο Κερατσίνι, καιγόταν ένα αυτοκίνητο μάρκας VOLVO. Στη θέση του οδηγού βρέθηκε ο απανθρακωμένος άνδρας. Σε κοντινή απόσταση από το όχημα εντοπίστηκε ένα άδειο μπιτόνι που περιείχε εύφλεκτο υγρό. Το όχημα ανήκε σε 65χρονο, ο οποίος ήταν αδερφός αξιωματικού της Αστυνομίας kai αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στη δεύτερη περίπτωση στην παραλία του Καβουρίου στην Ακτή Βουλιαγμένη ένα δεύτερο άτομο απανθρακώθηκε με τον ίδιο τρόπο σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Χιουντάι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το όχημα ανήκε σε έναν 62χρονο ιδιοκτήτη κρεοπωλείου, ο οποίος αντιμετώπιζε και αυτός ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει αρκετές φορές να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι κανένας από τους νεκρούς δεν είχε ποινικό παρελθόν, ενώ και για τα οχήματα δεν είχε δηλωθεί κλοπή τους. Παρά την αρχική ανησυχία ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται, αυτή αποκλείστηκε λίγο αργότερα.

«Αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις μας, αυτό που έγινε σήμερα ήταν σχεδόν αδύνατο να συμβεί» ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. σχολιάζοντας την χρονική συγκυρία των δύο περιπτώσεων. 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis