Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:58 | 24/11/2017

Με μια μαύρη μπλούζα που μπροστά είχε την φωτογραφία του νεκρού γιου της και πίσω έγραφε με λευκά γράμματα : «ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ,ΕΤΩΝ 19, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ 8 – 5 – 16, ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΟ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ» εμφανίστηκε στο δικαστήριο η μητέρα του 20χρονου φοιτητή που είχε δολοφονηθεί στην Πεντέλη το Μάιο του 2016. 

Η μητέρα και ο πατέρας του θύματος ( ο οποίος για αντίποινα χρόνο μετά το χαμό του γιού του σκότωσε τον πατέρα του δράστη στη Λεωφόρο Μαραθώνα) ξέσπασαν κατά του δράστη.Ο κατηγορούμενος, μέσω του συνηγόρου του, αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ψυχοπαθητικό πρόβλημα και ότι είναι τοξικομανής

[custom:google-ads]

Δεν με νοιάζει τι του πήρε, δεν είχε δικαίωμα να σκοτώσει το παιδί μου 

« Θεωρώ ότι η ληστεία είναι το κίνητρο. Τον θεωρούσε φίλο του ο οποίος όπως φαίνεται τον πρόδωσε. Για ποιον λόγο πήγαν δεν ξέρω. Αυτός που τον σκότωσε αυτός ξέρει». 

«Δε με νοιάζει τι του πήρε, δεν είχε δικαίωμα να σκοτώσει το παιδί μου. Σκότωσε εμένα τον πατέρα του τα αδέλφια του τους παππούδες το νονό του που τον βρήκε νεκρό. Να τον χαίρεστε. Δεν σας εύχομαι ποτέ να έρθετε στη δικιά μου τη θέση να θάψετε το παιδί σας» είπε απευθυνόμενη στους συγγενείς του δράστη.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο δράστης ενώ ήξερε τι είχε κάνει έγραψε στο προφίλ του στο Facebook “Φίλε που είσαι” θέλοντας να δείξει ότι τον ψάχνει. Ενώ για το ότι πήγε στην κηδεία είπε : πανούργος ήταν ήθελε να καλύψει τα ίχνη του”.

  “Αυτό το φίδι το ύπουλο, αυτός ο άνανδρος του έστησε την παγίδα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Αφού του έδωσε τη χαριστική βολή, τον σκύλεψε” είπε ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή. Και  είπε στους δικαστές ότι ο δράστης ο οποίος σκότωσε το γιο του για να τον κλέψει, πήγε  και στην κηδεία του γιου του, όπου “πέταγε λουλούδια” και “ρωτούσε αν έχουν μάθει κάτι”

Ο πατέρας του 19χρονου αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε το παιδί του με τα ναρκωτικά, αναφέροντας όμως ότι ακόμη και οι αστυνομικοί είχαν μόνο καλά πράγματα να του πουν για το θύμα. “Τους έλεγα, πείτε μου κάτι άσχημα. Ότι έκανε κακό σε ανθρώπους, ότι αδίκησε, ότι έκλεψε βίασε. Έψαχνα να πιαστώ από κάπου… αλλά αυτός ήταν ο Θοδωρής. Καλός και αγαθός. Έδειχνε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και στους φίλους του, όλα για τους φίλους του”

www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis