Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:15 | 13/11/2017

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας 73χρονος από τον Πύργο δίνουν οι γιατροί. Ο ηλικιωμένος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας χρησιμοποιώντας το κυνηγετικό του όπλο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής λίγο πριν από τις δύο στην περιοχή «Ποτόκι» κοντά στον ποταμό Αλφειό.

Ο 73χρονος άγνωστο γιατί, μέσα στην αγροικία – ένα μοτερόσπιτο - όπου διαμένει μόνιμα πήρε το όπλο του και σημάδεψε το κεφάλι του. Πατώντας τη σκανδάλη τα σκάγια διέλυσαν το μισό του πρόσωπο, αλλά δεν τον σκότωσαν, δεν του έδωσαν την χαριστική βολή.

[custom:google-ads]

Πήρε τηλέφωνο και κάλεσε σε βοήθεια

Ο 73χρονος μόλις αυτοπυροβολήθηκε, ένιωσε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, την ανάγκη της επιβίωσης, ξεχνόντας όλα όσα τον είχαν οδηγήσει στην πράξη του. Παρά τους φρικτούς πόνους που βίωνε, κατάφερε να πάρει το κινητό του τηλέφωνό και να καλέσει μια γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε καλλιέργειές του.

Μη μπορώντας να μιλήσει, από τις κραυγές που έβγαζε, η γυναίκα κατάφερε αντιληφθεί πως κάτι σοβαρό συμβαίνει. Φτάνοντας εκεί βρήκε τον άτυχο άντρα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σοκαρίστηκε από την εικόνα που αντίκρισε καθώς μετά τον πυροβολισμό, μεγάλο μέρος από το πρόσωπο του 73χρονου έλλειπε. Κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ και να καλέσει σε βοήθεια στο ΕΚΑΒ και την Αστυνομία και τελικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο ηλικιωμένος. Ο 73χρονος διασωληνώθηκε και αργά το βράδυ διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» στην Αθήνα. Η εικόνα που αντίκρισαν τόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ όσο και οι αστυνομικοί ήταν σοκαριστική, που όμοια τους δεν είχαν αντικρίσει ποτέ ξανά...

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα είχε αποχωρήσει λίγη ώρα νωρίτερα από το κτήμα, έχοντας ολοκληρώσει τη δουλειά της και τίποτα δεν φανέρωνε πως θα συμβεί τέτοιο κακό ή ότι ο 73χρονος είχε κάποια τέτοια διάθεση.

ilialive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis