Τραγική η κατάσταση που επικρατεί στο Τμήμα Ασφαλείας Αγ. Ι. Ρέντη

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
Τραγική η κατάσταση που επικρατεί στο Τμήμα Ασφαλείας Αγ. Ι. Ρέντη

Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά
-----------------
Ο Βουλευτής Ν.Δ Β’ Πειραιά κ. Ιωάννης Τραγάκης υπέβαλλε αναφορά στην Δ/νση κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων/Τμήμα αναφορών, προς τον Υπουργό Εσωτερικών, επικαλούμενος την υπ’ αρίθμ. 046/12-07-2017 ανακοίνωση της Ένωσής μας για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Τμήμα Ασφαλείας Αγ. Ι. Ρέντη.

Ο κ. Βουλευτής υιοθετώντας πλήρως την καταγγελία μας, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση στην αναφορά, ζητά από τον Υπουργό Εσωτερικών να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες επίλυσης των θεμάτων δυσλειτουργίας του Τ.Α Αγίου Ι. Ρέντη, όχι μόνο για την ασφάλεια και την προάσπιση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών συναδέλφων μας, αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών της τοπικής κοινωνίας.

Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να αναδεικνύει και να καταγγέλλει προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, επιζητώντας άμεσες λύσεις, ειδικά όταν συνάδελφοί μας τίθενται σε ΄΄ κίνδυνο ΄΄ και οι αρμόδιοι ανώτατοι επικεφαλής υπηρεσιακοί παράγοντες της Γ.Α.Δ.Α τηρούν σιγή ιχθύος, χωρίς να αναζητούν λύσεις.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Λιότσος Σπυρίδων

Η Γεν. Γραμματέας
Μαλαχία Αργυρώ

Φωτογραφία του Spiros Liotsos.

Φωτογραφία του Spiros Liotsos.

Φωτογραφία του Spiros Liotsos.