Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση 3χρονης που την τιμώρησε ο πατέρας της γιατί δεν έπινε γάλα [Βίντεο]

ΤΟ ΕΞΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση 3χρονης που την τιμώρησε ο πατέρας της γιατί δεν έπινε γάλα [Βίντεο]

Το κοριτσάκι χάθηκε στις 7 Οκτωβρίου αφότου ο πατέρας την έστειλε τιμωρία έξω από το σπίτι γιατί αρνήθηκε να πιει το γάλα της

Ο Wesley Mathews έστειλε την 3χρονη κόρη του στο δρομάκι έξω από το σπίτι προκειμένου να τη «συνετίσει» επειδή δεν έπινε το γάλα της. Η αστυνομία είπε ότι η μητέρα της Sherin κοιμόταν κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Όπως είπε ο πατέρας στην αστυνομία, την έβαλε να κάτσει δίπλα σε ένα δέντρο. Όταν γύρισε να βρει την κόρη του έπειτα από λίγη ώρα, το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί. Ο ίδιος κάλεσε της Αρχές για να δηλώσει την εξαφάνισή της.

 

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση 3χρονης που την τιμώρησε ο πατέρας της γιατί δεν έπινε γάλα (vid)

Η αστυνομία στο Ρίτσαρντσον του Τέξας συνέλαβε τον πατέρα της μικρής, με την κατηγορία ότι εγκατέλειψε και έθεσε σε κίνδυνο τη μικρή και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Όπως μεταδίδει ο Independent, οι Αρχές στο Τέξας ανακοίνωσαν ότι «κατά πάσα πιθανότητα» βρήκαν το σώμα της Sherin Mathews. Οι αξιωματικοί μαζί με εκπαιδευμένα σκυλιά ανακάλυψαν το σώμα ενός μικρού παιδιού σε έναν αγωγό, λιγότερο από ένα μίλι από το σπίτι του Mathews.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι ανακριτές δεν έχουν λόγο να πιστεύουν ότι το σώμα ανήκει σε άλλο αγνοούμενο παιδί. Περιμένουν να καθορίσουν από τι σκοτώθηκε το παιδί.

 
Δείτε το βίντεο:
 
 
Πηγή: www.newsbomb.gr