Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 07/09/2015

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνομένο στην Εντατική του νοσοκομείου Παίδων το 9χρονο παιδάκι, το οποίο παρασύρθηκε από ΙΧ το βράδυ της Κυριακής, ενώ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Ποσειδώνος μαζί με τη μητέρα του. 

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο οχήματα που κινούνταν παράλληλα επί της οδού συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα ο 19χρονος οδηγός τού ενός οχήματος να χάσει τον έλεγχο και να παρασύρει στο πεζοδρόμιο την 41χρονη μητέρα με τον 9χρονο γιο της.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της τροχαίας όπως και των πολιτών, οι οποιοι έσπευσαν για βοήθεια και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθούν τελικά στο Τζάνειο νοσοκομείο οι τραυματίες.

"Η γυναίκα έφθασε εδώ και διαπιστώσαμε τον θάνατό της. Πρόκειται για ενα τραγικό περιστατικό. Το παιδί ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι για την μητέρα", δήλωσε χαρακτηριστικά στο Newsit.gr, ο διοικητής του Τζάνειου νοσοκομείου, Χρηστος Παπαχρήστος.

"Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να επεμβαίνουμε άμεσα, ωστόσο η άτυχη μητέρα εξέπνευσε και δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε για να την βοηθήσουμε", πρόσθεσε.

Ωστοσο, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στη 41χρονη γυναίκα, της οποίας ο θάνατος διαπιστώθηκε όταν την μετέφεραν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Πληροφορίες από το νοσοκομείο Παίδων αναφέρουν πως το παιδί φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο το το σώμα και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Μεταφέρθηκε στις 11 και 30 το βράδυ της Κυριακής από το Τζάνειο στο Παίδων και εισήχθη άμεσα στη μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 19χρονος οδηγός, ο οποίος παρέσυρε την άτυχη μητέρα με το μικρό της παιδί.

Για τα αιτία του τραγικού δυστυχήματος διενεργεί έρευνα η τροχαία.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

http://www.newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis