Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:28 | 13/07/2019

Με τον πιο τραγικό τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειας του 83χρονου ηλικιωμένου, που αγνοούνταν από χθες το πρωί, καθώς το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί.

Ο άτυχος άνδρας ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας είχε χαθεί χθες το πρωί από την περιοχή του Μοχού, ενώ οι συγγενείς του που αγωνιούσαν ζήτησαν τη συνδρομή των αρχών.

[custom:google-ads]

Άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, της 3ης ΕΜΑΚ αλλά και του Πυροσβεστικού Σταθμού Χερσονήσου, άνδρες των οποίων με τη χρήση κάθε διαθέσιμου μέσου αναζητούσαν τον 83χρονο στην ευρύτερη περιοχή του Μοχού, από όπου και είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος είχε φύγει από το σπίτι του προκειμένου να μαζέψει ρίγανη κάτι το οποίο συνήθιζε, ωστόσο δεν επέστρεψε θέτοντας σε εγρήγορση τα κοντινά του πρόσωπα.

Εν τέλει, η σορός του εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Μοχού σκορπίζοντας τον πόνο και τη θλίψη στους οικείους του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προσδιοριστούν από τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis