Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:16 | 14/10/2017

«… όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε…»

 

Έντονη μονομανία για το ότι θα πεθάνει γρήγορα λόγω βαριάς ασθένειας και ότι η κόρη της θα μείνει μόνη της είχε εκδηλώσει από νωρίς το πρωί η, όπως έχει αποδειχθεί και ιατρικά, ψυχικά ασταθής μητέρα, που σκότωσε την 17χρονη κόρη της με μαχαίρι και μετά έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ο γιατρός είχε διαπιστώσει έντονα ψυχωσικά σύνδρομα και είχε δώσει βαριά ψυχιατρική αγωγή, την οποία η μητέρα έπρεπε να παίρνει καθημερινά.

[custom:google-ads]

Μάλιστα ο γιατρός είχε τονίσει στην οικογένεια ότι αν παραλείψουν έστω και μία ημέρα την αγωγή, τότε θα έπρεπε αναγκαστικά να προχωρήσουν σε εγκλεισμό.  

Από το πρωί, η μητέρα ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη και μονολογούσε συνεχώς ότι έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να μην μείνει μόνη στη ζωή η 17χρονη κόρη της, όταν θα πεθάνει η ίδια, καθώς πίστευε, στο αρρωστημένο μυαλό της, ότι έπασχε από ανίατη ασθένεια.

Όλα δείχνουν ότι το πρωί βρέθηκε σε κάποια κρίση, με αποτέλεσμα να μαχαιρώσει την κόρη της και να βάλει τέλος στη ζωή της.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis