Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 01/08/2018

Τελειωμό δεν έχουν τα τραγικά περιστατικά που συγκλονίζουν τη Ζακυνθινή κοινωνία μεταξύ των οποίων και αυτό που συνέβη βραδυνές ώρες χθες -31.07.2018/22.30μμ-, όταν ο 64χρονος συμπολίτης μας Δ.Μπ., κάτοικος εν ζωή περιοχής Σαρακηνάδου αποφάσισε για τους δικούς του λόγους, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε από τον ίδιο του τον γιο, να έχει κρεμαστεί από ένα ελαιόδεντρο πλησίον του σπιτιού του. Σοκαριστική η στιγμή κατά την οποία τον αναζήτησε και ήρθε αντιμέτωπος με το άψυχο σώμα του να αιωρείται.

[custom:google-ads]

Αφού προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, μη θέλοντας να πιστεψει τι ακριβώς είχε συμβεί ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Ταυτόχρονα ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον ατυχο ανδρα ο οποίος είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια ή τα κίνητρα της πράξης που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, δεν φέρεται να είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους.

imerazante.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis