Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:50 | 22/10/2019

Είδηση που δεν το χωράει ο νους, με 2χρονο κοριτσάκι να χάνει τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών.

Φρικτό θάνατο βρήκε 2χρονο κοριτσάκι στην Φιλεδέλφεια των ΗΠΑ. Άγνωστος πυροβόλησε προς το σπίτι της οικογένειας, με την σφαίρα να εξοστρακίζεται και να χτυπά θανάσιμα την 2χρονη στο κεφάλι.

Το περιστατικό θυμίζει αρκετά την περίπτωση στην Ελλάδα, της 8χρονης Αλεξίας, της μικρής που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της στη Θήβα, η οποία ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Οι Αστυνομικές Αρχές της Φιλαδέλφεια διερευνούν το περιστατικό, καθώς εκτός του θανάτου της μικρής υπήρξε και ο ελαφρύς τραυματισμός της μητέρας.

[custom:google-ads]

Θύμα της επίθεσης ήταν και ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, η αστυνομία της Φιλαδέλφεια ερευνά ενδελεχώς την υπόθεση.

Οι πρώτες σκέψεις συνηγορούν πως η ενέργεια αυτή πιθανότατα να σχετίζεται με μια παρόμοια επίθεση κοντά στο σημείο λίγο νωρίτερα.

Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να εμπλέκει την μητέρα της άτυχης μικρής με παράνομες πράξεις. Το βάρος της έρευνας πέφτει περισσότερο στην πλευρά του 33χρον0υ άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς και ο ίδιος έχει αποδέκτης της ένοπλης επίθεσης.

Η εγκληματικότητα στις ΗΠΑ καλά κρατεί, με πολλές Πολιτείες να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την οπλοφορία. Περιοχές όπως η Πολιτεία της Πενσυλβάνια μαστίζονται διαχρονικά από τέτοιου είδους άγρια περιστατικά. Θύμα της κατάστασης ένα 2χρονο κοριτσάκι που έχασε η ζωή του τόσο άδικα.

Πηγή: pagenews.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διηύθυνε παγκόσμιο δίκτυο παιδικής πορνογραφίας μέσα από το υπνοδωμάτιό του – Τον πρόδωσε το Bitcoin

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis