Τραγωδία στις ΗΠΑ: Τρίχρονο αγόρι πυροβολεί και σκοτώνει το ενός έτους αδερφάκι του

ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Τραγωδία στις ΗΠΑ: Τρίχρονο αγόρι πυροβολεί και σκοτώνει το ενός έτους αδερφάκι του

Ένα τρίχρονο αγόρι πυροβόλησε και σκότωσε τον μόλις ενός έτους αδερφό του στο σπίτι τους Κλίβελαντ, φέρνοντας έτσι για μία ακόμα φορά στην επιφάνεια τα τραγικά αποτελέσματα που έχει η οπλοφορία στις ΗΠΑ.

Η αστυνομία ερευνά κάτω από ποιες συνθήκες, αλλά και ποιος έφερε το όπλο στο σπίτι των δύο μικρών παιδιών και σύμφωνα με αξιωματούχους, είναι πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες σε όποιον ευθύνεται για αυτό.

«Ένα τρίχρονο αγόρι δε γίνεται να θεωρηθεί υπεύθυνο για μία τραγωδία σαν κι αυτή», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Κλίβελαντ, ενώ τόνισε ότι το όπλο πρέπει να βρέθηκε στο σπίτι από κάποιον που ήξερε ότι αυτό βρισκόταν εκεί και «δεν έκανε τίποτα για να το διαφυλάξει και έτσι κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτή την τραγωδία».

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεγαλύτερο παιδί πήρε το όπλο που δεν βρισκόταν κρυμμένο σε ασφαλές σημείο και με αυτό πυροβόλησε το αδερφάκι του. Το θύμα που αναγνωρίστηκε ως ο Μπράιλον Ρόμπινσον, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Αυτή η γοητεία που μας ασκούν τα πιστόλια, όχι μόνο σε αυτή την πόλη, αλλά σε αυτή τη χώρα, πρέπει να σταματήσει. Αυτή είναι μια παράλογη απώλεια», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής.

Σύμφωνα με τους γείτονες, στο σπίτι ζούσε μία μητέρα με τα τρία τουλάχιστον μικρά παιδιά της.Πηγή: iefimerida.gr