Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:00 | 21/08/2019
Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος στον Πόρο με την πτώση του ελικοπτέρου που, όπως όλα δείχνουν, χτύπησε σε καλώδια και έπεσε στη θάλασσα.
 
Θύματα είναι ένας Έλληνας και δύο Ρώσοι. Ο Έλληνας ήταν ο πιλότος του ελικοπτέρου, Νίκος Καρυστινός, ο οποίος είχε «γράψει» πάνω από 7.000 ώρες πτήσης στην Πολεμική Αεροπορία.
 
Δύο Ρώσοι στο ελικόπτερο που έπεσε στον Πόρο
 
Ο Ελληνας πιλότος είχε αναλάβει να μεταφέρει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δύο Ρώσους πολίτες.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας, πρόκειται για τους Mikhail Abramov και Davel Akolinin.
 
Ο επιχειρηματίας με την αγάπη για τις βυζαντινές εικόνες
 
Ο Mikhail Abramov ή αλλιώς «Μίσα», όπως τον έλεγαν οι φίλοι του, γεννήθηκε στην Μόσχα το 1963 και από το 1985 ασχολούνταν με επιχειρηματικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων εμπόριο δερμάτινων προϊόντων.
 
ρωσος
Ο Mikhail Abramov ή αλλιώς «Μίσα» όπως τον έλεγαν οι φίλοι του, γεννήθηκε στην Μόσχα το 1963
 
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ο Mikhail Abramov ήταν επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, δημιουργός του πρώτου ιδιωτικού μουσείου εικόνων και τέχνης στη Μόσχα. Τον θάνατό του ανακοίνωσε μέσω Facebook η κριτικός τέχνης Irina Yazykova, αλλά και ο διευθυντής του Επιστημονικού Κέντρου για τον Ανατολικό Χριστιανικό Πολιτισμό, Alexei Lidov.
 
αναρτηση
 
Η ανάρτηση της κριτικού τέχνης
 
Ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος μιας εκ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών, της RGS Group, και φιλάνθρωπος. Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το πρώτο ιδιωτικό μουσείο με αμέτρητες χριστιανικές και βυζαντινές εικόνες, το οποίο χρηματοδοτούσε ο ίδιος.
 
Δείτε τον Ρώσο που έπεσε με το ελικόπτερο να μιλάει για το μουσείο:
 

Όσον αφορά τον δεύτερο Ρώσο, τον  Davel Akolinin προς το παρόν έχει γίνει γνωστό μόνο το όνομά του.

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis