Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:15 | 28/05/2019

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την 14χρονη μαθήτρια η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο 43χρονος περιέγραψε πώς προσέγγισε τη μαθήτρια πριν από τρεις μήνες και στη συνέχεια έκανε ερωτική σχέση μαζί της.

[custom:google-ads]

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ακόμα τη σχέση με μια άλλη ανήλικη που είναι 16 ετών σήμερα και με την οποία είχε στενή σχέση όταν ήταν 14 ετών, για περίπου ενάμιση χρόνο. Η κοπέλα αυτή έχει ήδη δώσει κατάθεση.

Οι αστυνομικοί έχουν σοκαριστεί με το βίντεο που ανακάλυψαν στα προσωπικά αντικείμενα του 43χρονου, αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού. Ο κατηγορούμενος φέρεται να μαγνητοσκοπούσε την ερωτική πράξη με την ανήλικη, το οποίο ήταν εν γνώσει της, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Η έρευνα δεν έχει σταματήσει και οι αρχές εξετάζουν ακόμα μια περίπτωση ανήλικης, προκειμένου να εξακριβώσουν αν έπεσε και εκείνη θύμα του 43χρονου.


Η μαθήτρια έδωσε τέλος στη ζωή της την περασμένη Πέμπτη λίγες ημέρες αφότου οι γονείς της είχαν ανακαλύψει τη σχέση της με τον 43χρονο και τον κατήγγειλαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Παρά την καταγγελία η μικρή φαίνεται να μη διέκοψε τις σχέσεις της με τον κατηγορούμενο με γείτονες να κάνουν λόγο για μεγάλο καυγά του πατριού της με τον 43χρονο.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Μοσχάτο με την 14χρονη να αφήνει πίσω της ένα σημείωμα στο οποίο αναφερόταν στη σχέση της με τον κατηγορούμενο και αποκάλυπτε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis