Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:03 | 11/08/2019
Η αντιεισαγγελέας πλημμελειοδικών Ναυπλίου απήγγειλε στον 44χρονο Γάλλο κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμελείας, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, η τελευταία κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Από τη σύγκρουση των δύο σκαφών, σκοτώθηκαν δύο αδέλφια 60 και 70 ετών και τραυματίστηκε σοβαρά η 60χρονη αδελφή τους, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

[custom:google-ads]

Τι κατέθεσε ο Γάλλος χειριστής του φουσκωτού
Ο Γάλλος, που έκοψε στα δύο αλιευτικό όταν το φουσκωτό ταχύπλοο που οδηγούσε έπεσε πάνω του το βράδυ της Παρασκευής, θα κρατηθεί στο λιμεναρχείο Ναυπλίου έως το πρωί της Δευτέρας, όταν θα παρουσιαστεί εκ νέου στον ανακριτή.
Στην κατάθεσή του στην αντιεισαγγελέα, ο Γάλλος χειριστής του φουσκωτού επέμεινε ότι δεν έτρεχε όταν προκλήθηκε η τραγωδία στο Πόρτο Χέλι, ενώ επανέλαβε και τον ισχυρισμό του ότι το αλιευτικό δεν είχε φωτισμό. Ομως, σύμφωνα με μαρτυρίες καπετάνιων που επικαλείται η ΕΡΤ, τόσο τη συγκεκριμένα ημέρα όσο και σε άλλες περιπτώσεις ο 44χρονος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το θηριώδες φουσκωτό.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis