Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:18 | 12/08/2019
Στον εισαγγελέα Ναυπλίου θα οδηγηθεί μετά την προθεσμία που έλαβε, ο 44χρονος Γάλλος, χειριστής του ταχύπλοου που έκοψε στη μέση καΐκι, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας μια 60χρονη, στο Πόρτο Χέλι.

[custom:google-ads]

Ο Γάλλος κτηματομεσίτης κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμελείας, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, η τελευταία κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Ο άντρας κρατείται στο λιμεναρχείο Ναυπλίου και σήμερα, θα παρουσιαστεί εκ νέου στον ανακριτή.
Στην κατάθεσή του στην αντιεισαγγελέα, ο Γάλλος χειριστής του φουσκωτού ανέφερε ότι δεν έτρεχε όταν προκλήθηκε η τραγωδία στο Πόρτο Χέλι, ενώ τόνισε εκ νέου τον ισχυρισμό του ότι το αλιευτικό δεν είχε φωτισμό. Ομως, σύμφωνα με μαρτυρίες καπετάνιων που επικαλείται η ΕΡΤ, τόσο τη συγκεκριμένα ημέρα όσο και σε άλλες περιπτώσεις ο 44χρονος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το θηριώδες φουσκωτό.
Σοβαρή η κατάσταση της γυναίκας που τραυματίστηκε στο Πόρτο Χέλι
 
Από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο σκαφών, δύο άντρες έχασαν τη ζωή τους και μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά. Η 60χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας».
 
Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα. Αρχικά, μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο του Αργους, για να σταθεροποιηθούν οι ζωτικές λειτουργίες της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για τη χειρουργική αντιμετώπιση των τραυμάτων της και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», όπου νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis