Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:19 | 21/04/2019

3 νεκροί και ένα τραυματίας ανασύρθηκαν τελικά από το Φαράγγι του Αγίου Λουκά!

Πριν από λίγο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο.

Ομάδα 4 ατόμων ένα ζευγάρι από Σιγκαπούρη και 2 Έλληνες από την Αθήνα, ο εκπαιδευτής και ο βοηθός του, επιχείρησαν την κατάβαση του φαραγγιού του Αγίου Λουκά Ξυλοκάστρου

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοσιογραφικής μας ομάδας η σύζυγος του ενός ανησύχησε γιατί δεν είχαν καμιά επικοινωνία και αμέσως σήμανε συναγερμός. Λόγω της ώρας είχε αρχίσει ήδη να νυχτώνει δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των πυροσβεστών και ανέλαβε δράση η 1η & 6η ΕΜΑΚ.

Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα αφότου ξεκίνησαν οι έρευνες βρέθηκε νεκρός ο άντρας από την Σιγκαπούρη, ενώ οι δυνάμεις επιχειρούσαν να εντοπίσουν και τους άλλους 3.

Αργά το βράδυ ακούστηκαν φωνές από κάποιο σημείο του φαραγγιού και οι διασωστικές δυνάμεις προσπαθούσαν να εντοπίσουν το σημείο. Λόγω της ώρας οι προσπάθειες γινόντουσαν ακόμα πιο δύσκολες.

Με το φως της ημέρας όμως οι διασωστικές δυνάμεις βρέθηκαν μπροστά στο θέαμα που όλοι απεύχονταν.

2 νεκρά άψυχα σώματα. Της συζύγου του άντρα, απο την Σιγκαπούρη που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του χθες βράδυ και του βοηθού του εκπαιδευτή ο οποίος είναι ο μόνος επιζών που διασώθηκε.

Στην επιχείρηση αναζήτησης συμμετείχαν πυροσβεστικοί υπάλληλοι από Π.Υ. Κιάτου, Π.Κ. Ευρωστίνης, 1η και 6η ΕΜΑΚ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου Θ. Λαρέζος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, Πύραρχος κ. Χρήστος Πλατάς.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας με επικεφαλής τον διευθυντή, Ταξίαρχο κ. Σπυρίδων Σκλάβο.

 

korinthosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis