Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:15 | 16/12/2016

Φρικτό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Πέμπτης 32χρονος στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής, τράκαρε σε προπορευόμενο όχημα, εκσφενδονίστηκε σε μεγάλο ύψος και προσγειώθηκε στο αντίθετο ρεύμα πάνω σε διερχόμενο όχημα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός διαμελίστηκε ενώ η μηχανή σύρθηκε για περίπου 200 μέτρα.

Το περιστατικό συνέβη στις 2 και μισή περίπου το μεσημέρι, ανάμεσα στους κόμβους Μουρνιών και Βαμβακόπουλου 

Όπως αναφέρει διερχόμενος οδηγός, η μηχανή κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, στο ρεύμα προς Κίσαμο, χτύπησε πάνω σε προπορευόμενο φορτηγάκι που οδηγούσε ηλικιωμένος και εκσφεντονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου προσγειώθηκε πάνω σε καπό αυτοκινήτου.

troxaio_vamvakopoulo2

Εκεί ο δικυκλιστής βρήκε φρικτό θάνατο ενώ από το τζάμι του αυτοκινήτου που έσπασε, τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφρά-  η οδηγός.

Μάλιστα, στο πίσω κάθισμα στο συγκεκριμένο όχημα βρίσκονταν και ένα παιδάκι 2,5 ετών, που ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες το σώμα του έμεινε πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ η μηχανή συνέχισε την τρελή της πορεία με ένα άλμα περίπου 20 μέτρων και στη συνέχεια σύρθηκε για περίπου 200 μέτρα.

«Ο άνθρωπος ήταν διαμελισμένος. Απερίγραπτο, Φρικιαστικό. Το κεφάλι του δεν υπάρχει, Τα πόδια έφυγαν» αναφέρει σοκαρισμένη, κυρία που παρακολούθησε το συμβάν.

Η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετή ώρα ενώ προανάκριση για το συμβάν έχουν ξεκινήσει οι αρμόδιες Αρχές.

troxaio_vamvakopoulo5

zarpanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis