Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 27/01/2016

Έλεγχο θέλησαν να κάνουν αστυνομικοί στην Κω σε 38χρονο ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος στη προσπάθειά του να διαφύγει, στράφηκε με τη μοτοσικλέτα του κατά αστυνομικού με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει!

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από τρία χρόνια στην Κω, με αποτέλεσμα σε βάρος του 38χρονου που συνελήφθη να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με την οποία και στις αρχές Φεβρουαρίου θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ στις 8 Φεβρουαρίου 2013 στην πόλη της Κω, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω εντόπισαν τον 38χρονο και επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και ελέγχου ο 38χρονος, προκειμένου να διαφύγει, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα κινήθηκε εναντίον αστυνομικού τον οποίο παρέσυρε ρίχνοντας τον στο έδαφος, τραυματίζοντας τον σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία ακινητοποιήθηκε ο δράστης και μετά από σθεναρή αντίσταση συνελήφθη.

Επίσης ο δράστης λίγο πριν ακινητοποιηθεί έριξε στο έδαφος μια πλαστική συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους έξι (6) γραμμαρίων.

Η μοτοσικλέτα, τα ναρκωτικά, καθώς και ένα (1) κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν.
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος στερούνταν άδεια ικανότητας οδηγήσεως και ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το δίκυκλο.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου ίσχυαν περιοριστικοί όροι για δύο παρόμοιες υποθέσεις ναρκωτικών, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω για τα περαιτέρω.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis