Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:30 | 24/09/2018

 

Στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται εξωτερικός φρουρός της Φυλακής Αγιάς Χανίων ο οποίος τραυματίστηκε χθες το βράδυ, όταν έπεσε στη σκοπιά. Το ατύχημα συνέβη την ώρα που ο σωφρονιστικός υπάλληλος επιχειρούσε να εμποδίσει δύο άγνωστους δράστες να «περάσουν» μέσα στη φυλακή τρεις κούτες με κινητά τηλέφωνα .

Οι δύο άγνωστοι πλησίασαν με μοτοσικλέτα τον εξωτερικό χώρο της φυλακής όπου και έγιναν αντιληπτοί από τον φρουρό. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο φρουρός βρέθηκε στο πάτωμα . Από την πτώση τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη.

[custom:google-ads]

Η ασφάλεια του σωφρονιστικού καταστήματος κινητοποιήθηκε άμεσα. Έγινε προσπάθεια για την ακινητοποίηση των δραστών ωστόσο διέφυγαν.  Ο σωφρονιστικός υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σημειώνεται ότι τα τρία κουτιά που επιχείρησαν να περάσουν μέσα στη φυλακή οι δράστες, περιείχαν από τρία κινητά τηλέφωνα που τελικά δεν έφτασαν στους παραλήπτες τους, αφού έπεσαν στη λεγόμενη «νεκρή ζώνη».

Πηγή: neakriti.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis