Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 17/01/2019

του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

 

Δεν εμπνέει ανησυχίες ο τραυματισμός του υπαξιωματικού της φρεγάτας «ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ», που ναυλοχούσε στο λιμάνι της Βηρυτού, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, που εκδόθηκε πριν λίγη ώρα.

[custom:google-ads]

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα τις πρωινές ώρες, ένας υπαξιωματικός της φρεγάτας «ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ», κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας απόπλου του πλοίου από το λιμάνι της Βηρυτού, υπέστη τραυματισμό αριστερού άκρου ποδιού από συρματόσκοινο το οποίο τεντώθηκε (δεν έσπασε) ξαφνικά.

«Ο ανωτέρω Υπαξιωματικός μεταφέρθηκε συνοδεία νοσηλευτικού προσωπικού πλοίου σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Βηρυτού για άμεση παροχή ιατρικής φροντίδας μετά την ολοκλήρωση της οποίας επέστρεψε στο πλοίο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και για το περιστατικό διενεργούνται όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΝ.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες ο υπαξιωματικός αυτός υπέστη κάταγμα σε τρία σημεία των οστών του ταρσού («κου-ντε-πιέ») στο αριστερό πόδι του, τοποθετήθηκε νάρθηκας και επέστρεψε στο πλοίο που απέπλευσε κανονικά για την εκτέλεση της αποστολής του στο πλαίσιο της UNIFIL του ΟΗΕ.

Πηγή:   newpost.gr 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Κρίσεις 2019: Αντίστροφη μέτρηση για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis