Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 08/04/2018

Μια σοβαρή υπόθεση απασχολεί την τοπική αστυνομία μετά από διάρρηξη που σημειώθηκε τα περασμένα μεσάνυχτα στο Νεροχώρι Θέρμου.
Καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα για την εξιχνίαση της, φέρονται ως ύποπτοι τρεις νεαροί Αλβανοί ενώ ο ένας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με τραύμα από πυροβολισμό στο πόδι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ηλικιωμένος επιστρέφοντας σπίτι του στο Νεροχώρι μετά την λειτουργία της Ανάστασης, διαπίστωσε πως είχε σημειωθεί κλοπή με τους δράστες να έχουν αρπάξει 1000 ευρώ και κοσμήματα.

Ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές με το Α.Τ. Θέρμου να ενεργεί την έρευνα. Παράλληλα στον Δρυμώνα Θέρμου σημειώθηκε ένα επεισόδιο με τρεις Αλβανούς να εμπλέκονται κατά το οποίο ένας πυροβολήθηκε στο πόδι.

[custom:google-ads]

Έσπευσαν οι αστυνομικοί του Θέρμου και της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου που συνέλαβαν τους τρεις Αλβανούς ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι Αλβανοί συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν διαθέτουν τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα και ερευνάται αν εμπλέκονται στην κλοπή και αν το επεισόδιο με πυροβολισμό συνέβη μεταξύ τους μετά την κλοπή που διέπραξαν.

agriniopress,  tempo24.news

περί όπλων

Αλλοδαποί

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis