Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:30 | 22/11/2015

Επίθεση με κάθισμα δέχτηκε στο κεφάλι αστυνομικός, έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Άλλοι δύο άντρες των ΜΑΤ νοσηλεύονται.

 

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο αστυνομικός (επικεφαλής στον Τομέα Μέτρων) βρισκόταν έξω από τη θύρα 12, όταν ένας οπαδός τον χτύπησε στο κεφάλι με κάθισμα που είχε αφαιρέσει από τις κερκίδες. Ο αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος. Χρειάστηκε να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στις 21.30 έγινε γνωστό πως χτυπήθηκαν άλλοι 2 αστυνομικοί των ΜΑΤ οι οποίοι μερταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς σοβαρό πρόβλημα.

 

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο

 

Ο Δημοσθένης Πάκος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, μετέβη στο 401 και διαβεβαιώνει πως όλοι οι τραυματίες και συγκεκριμενα ο αστυνομικός, που "έφαγε" καρέκλα στο κεφάλι, βρίσκονται εκτός κινδύνου. 

 

 

Ο αστυνομικός πριν από περίπου μισή ώρα υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία και σύμφωνα με τον κ. Πάκο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.  

 

 

Ο τραυματισμός του αστυνομικού στα επεισόδια προκάλεσαν από την πρώτη στιγμή την ανησυχία και το ενδιαφέρον του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, ο οποίος επικοινώνησε αμέσως για να μάθει για την κατάσταση της υγείας του και ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Τον αστυνομικό επισκέφτηκε στο 401 νοσοκομείο ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

 

 

 

 

 

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis