Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:46 | 06/10/2017

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η αστυνομική διεύθυνση Πάφου μετά από ενημέρωση για διάπραξη ληστείας σε Ελληνικό Συνεργατικό Ταμιευτήριο που βρίσκεται στην περιοχή της Τεχνικής σχολής στην Πάφο από δύο ένοπλους κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ένα πρόσωπο με κοντόκανο κυνηγετικό και δεύτερο πρόσωπο με G3 εισήλθαν στην Τράπεζα στις 08:00 περίπου το πρωί και την απειλή πιστολιού απέσπασαν από το ταμείο μεγάλο χρηματικό ποσό.

[custom:google-ads]

Την ώρα της ληστείας στην Τράπεζα βρίσκονταν οι υπάλληλοι και ένας πελάτης.

Οι δράστες φαίνεται να μίλησαν με σπασμένα ελληνικά στο προσωπικό και αφού πήραν το χρηματικό ποσό έφυγαν από την σκηνή με αυτοκίνητο τύπου τζιπ μάρκας Toyota Rav 4. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους .

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του εν λόγω αυτοκινήτου τραυματίστηκε μέλος της Ομάδας «Ζ». Η απότομη στροφή αυτοκινήτου τύπου βαν σε οδική αρτηρία στην Γεροσκήπου ήταν και η αιτία τραυματισμού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο οδηγός του οχήματος ενώ βρισκόταν δίπλα από τον μοτοσικλετιστή σε κάποιο σημείο του δρόμου έστριψε δεξιά χωρίς να ελέγξει με αποτέλεσμα να προκαλέσει το τροχαίο.

Ο μοτοσικλετιστής σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής διεύθυνση Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Μιχάλη Ιωάννου από το τροχαίο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ο τραυματισμός του δεν εμπνέει καμία ανησυχία , σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή έχει αποκλείσει την σκηνή,γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και λαμβάνονται καταθέσεις από το προσωπικό, ενώ σε κατοπινό στάδιο θα ακολουθήσει επιστημονική εξέταση της σκηνής από την υπηρεσία σήμανσης του Αρχηγείου αστυνομίας.

Οι έρευνες αυτή την στιγμή σε πρώτο στάδιο επικεντρώνονται στον εντοπισμό του αυτοκινήτου, το οποίο φαίνεται να ανήκει σε αλλοδαπό και είναι κλοπιμαίο από χθες το βράδυ.

Ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου ανέφερε πως η Αστυνομία βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια της διερεύνησης, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ληστεία της Συνεργατικής στην περιοχή της Τεχνικής σχολής να συνδέεται και με την ληστεία που διαπράχθηκε πριν λίγο διάστημα στην Τίμη.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως την ώρα της ληστείας υπήρχε μόνο μια κοπέλα πελάτης στην Τράπεζα ενώ κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου το ποσό που κλάπηκε από την Τράπεζα ανέρχεται στις 30 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: ikypros.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis