Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 01/05/2018

Μια περίεργη υπόθεση μεταφοράς κοκαΐνης από την Ελβετία στην Ιταλία, βρίσκεται στα χέρια του ιταλικής καταγωγής εισαγγελέα Πάολο Μπορντόλι.

Πριν από μερικές ημέρες,τρεις Έλληνες οι οποίοι επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο με Ολλανδικές πινακίδες, συνελήφθησαν στα σύνορα Ελβετίας – Ιταλίας, αφού όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνα στο όχημά τους, μετέφεραν μισό κιλό κοκαΐνης.

Πρόκειται για δύο κορίτσια, ηλικίας 29 και 23 ετών και για έναν 22χρονο, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες από τις ιταλικές Αρχές, είχαν ξεκινήσει από την Ελβετία με σκοπό να φτάσουν στην πόλη Κόμο της Ιταλίας. Δεν έχει καταστεί όμως ακόμα σαφές εάν ο προορισμός τους για την παράδοση της ποσότητας των ναρκωτικών ήταν η συγκεκριμένη πόλη.
[custom:google-ads]
Οι ανακριτικές αρχές έχουν ενδείξεις πως ο τελικός τους προορισμός δεν αποκλείεται να ήταν μια άλλη πόλη στην ιταλική ενδοχώρα, ενώ διερευνάται και η περίπτωση της Ελλάδας.

Όλα συνέβησαν στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου της Μπροτζέντα, με τις ελβετικές αρχές να έχουν την πληροφορία- πιθανόν από τους Ιταλούς – πως πρόκειται να περάσει τα σύνορα ένα ύποπτο αυτοκίνητο. Οι συνοριοφύλακες του Τιτσίνο (ιταλόφωνη Ελβετία) σταμάτησαν το όχημα και έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο διαπίστωσαν πως οι τρεις Έλληνες μετέφεραν κρυμμένη την ποσότητα των ναρκωτικών.

Μετά την ανάκριση, οι τρεις, όπως αναφέρθηκε και πριν συνελήφθησαν, ενώ την υπόθεση ανέλαβαν οι ελβετικές Αρχές. Μέχρι στιγμής τα ονόματα των συλληφθέντων αλλά και η εξέλιξη της υπόθεσης κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό αφού οι έρευνες συνεχίζονται.

Του Χρήστου Μαζάνη

Πηγή: zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis