Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 13/02/2019

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, τρεις   περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε οχήματα, στην Καρδαμύλη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας.

[custom:google-ads]

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας  34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ο εν λόγω αλλοδαπός την 9.8.2015 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, διέπραξε μία   περίπτωση κλοπής- διάρρηξης σε όχημα ημεδαπής, ενώ την 12.8.2015 στην Καρδαμύλη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, διέπραξε ακόμη δύο  περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε οχήματα ημεδαπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβάθμιση της συλλογής Νομοθεσίας του Policenet.gr

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις  13.000  ευρώ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis