Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:12 | 24/04/2019

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Τροπαίων και Γορτυνίας, τρεις    περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας.

[custom:google-ads]

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο  ημεδαποί, ηλικίας 26 και 37 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Τροπαίων και Γορτυνίας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 9.11.2018 έως και την 20.12.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας, διέπραξαν συνολικά τρεις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες., από όπου αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά- κοσμήματα, που η συνολική τους αξία ανέρχεται τις 18 .000  ευρώ , σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Στεγαστικό Δάνειο για Ένστολους με προνομιακό επιτόκιο αποκλειστικά από την IMS

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis